Het spreekwoord, in de titel gezet, leek alle wijsheid van het Oosten te hebben geabsorbeerd. Het was geen toeval dat ze werd geboren in het land van de Rijzende Zon. En om een reden, in een samenleving waar harde mannen zich dagelijks voorbereidden op een mooie dood, was er een grote behoefte aan de verfijnde schoonheid van geisha. Met hun kunst om mannen onaardse seksuele genoegens te geven. De samoerai hadden een vrouw nodig om erfgenamen te baren. En een geisha is voor liefde die de geest verheft en het lichaam onderdompelt in een aards paradijs.

Alleen in een sprookje na een bruiloftsfeest leven geliefden nog lang en gelukkig. De realiteit is dat een vrouw haar relatie met een man begint te ruïneren de volgende dag na de Mendelssohn Mars. Wanneer ze zichzelf toestaat om te denken (zelfs niet om het hardop te zeggen, maar gewoon om te denken! dat haar man haar daar iets schuldig is. Als ze hem probeert op te voeden en haar eigen, vrouwelijke systeem van waarden aan hem oplegt. En hij kiest seks als een leerzame wortel en stok. Het verandert burgerlijke schuld in een excuus voor aanmoediging of straf, onderhandelen, druk en chantage.

Ondertussen, rond de leeftijd van dertig, stabiliseert het testosteronniveau van een man in het bloed, waarschuwt seks-nieuws.ru. Dat wil zeggen, de scherpe emissies van dit hormoon blijven in het verleden, wat de verliefde jongeman eerder duwde tot allerlei romantische dwaasheid. Nu ziet hij vrouwen zonder verfraaiing en idealisering, zonder rozenkleurige glazen. Hij merkt alle pogingen om seks te gebruiken om familie en huishoudelijke problemen op te lossen. Onthoudt alle vernederingen, weigeringen, Spot, manifestaties van kou, misverstand, ontevredenheid en walging. Perfect ziet en begrijpt imitaties van Orgasmes. En haar verlangen om seks te ontwijken onder verschillende haastig verzonnen voorwendsels, terwijl hij heel goed weet dat het vrouwelijk lichaam altijd klaar is. Al deze kleine dingen verdwijnen niet zonder een spoor achter te laten, maar ze leggen een geheime zware last op het geheugen en de psyche van een man.

De wet van behoud werkt in ons dagelijks leven net zo duidelijk als in de natuurkunde. Gewoon toegepast op een persoon, werkt het mechanisme van de wet een beetje anders: de veer kan jarenlang worden gecomprimeerd en kan bijna onmiddellijk worden rechtgetrokken. Dan zal de vrouw krijgen wat ze zo hard heeft gestreefd voor vele jaren-eenzaamheid samen, onverschilligheid. Ontrouw voorbereid door haar eigen handen. Omdat een man met zo ‘ n lading persoonlijke problemen onbewust op zoek zal gaan naar een minnares die in staat is om een zware steen uit zijn ziel te verwijderen, en hem in ieder geval voor een korte tijd vreugde en smaak voor het leven zal teruggeven.

Comments are closed.