Vandaag is een mannelijke vakantie, en waarom niet alsjeblieft je jonge man, met een onverwacht besluit om je dagelijkse imago te veranderen. En in wie je kunt reïncarneren, zullen we het nu vertellen.
Dickard. Kies een outfit voor een tijger of luipaardhuid. Artistiek barsten het op sommige plaatsen en plakjes in breuken.
Playboy Bunny. Naai aan je meest erotische slipjestaart en rit voor haar.
Politieagent. Om dit te doen, is het genoeg om een ​​mooi lichaam, lange glanzende laarzen of laarzen te dragen en een dop en staaf te vinden.
Oosterse schoonheid. Transparante Sharovari, BH Briljante en Puin-munten. Bedspread naar verlegen gezicht en vele oosterse muziek en dansen.
Militair. Korte kaki kleur shorts zonder ondergoed en top camouflage kleuring.
Verpleegster. Kort gewaad op een naakt lichaam, hielschoenen en verpleegster.
Patriot. Voltooi wat Power Flag, leer vreemd anthem en geef niet op zonder een gevecht.
Piraat. Vlag met schedel en rumfles verplichte rekwisieten. Je hebt ook een brede hoed of een bandana en een oogverband met een hart nodig. Je kunt leren shorts en vest op een naakt lichaam dragen.
Vreemdeling. Bel naar huis en kijk eens alsof je vergeveerd was door een deur, maar voordat de schoonheid van de man kon weerstaan ​​en ermee instemd zijn om te blijven tot de ochtend.
Ventilator. Verheug je in de fan van het team waartegen je vriendje presteert. Hij wil heel graag rivalen irriteren en profiteren van hun ventilator.

Comments are closed.